Stukadoor Amsterdam

De stukadoor uit Amsterdam beheerst alle technieken

Wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht, wilt u natuurlijk dat het stucwerk perfect in orde komt. Zo kunt u behangen of verven zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele oneffenheden in muren of op plafonds. Maar ook wanneer u wilt gaan renoveren wilt u natuurlijk een ervaren stukadoor inschakelen. Kies daarom voor R. Schulte Onderhoudsbedrijf. Deze stukadoors komen bij u op locatie in Amsterdam om de klus met veel vakkundigheid uit te voeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In de loop der jaren zijn de mogelijkheden betreffende stucwerk erg toegenomen. Waar het vroeger enkel diende om muren glad te maken, zijn er nu ook mogelijkheden om uw muren te verfraaien. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van lijsten of ornamenten. Uiteraard kunnen wij alle soorten stucwerk voor u realiseren, waaronder marmerstuc, schuurwerk en spachtelputz. Ook kunnen we uw muren sausklaar maken. Hierbij vegen we alle oneffenheden weg en zorgen we voor een gladde afwerking. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om uw muren/plafonds te laten spuiten in iedere gewenste kleur.

Stukadoor AmsterdamOmdat er zoveel opties zijn betreffende schilder- en stucwerk, kunnen wij ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom kunt u bij ons rekenen op vakkundig advies. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en komen vervolgens met passend advies. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met de stukadoor uit Amsterdam en laat u verrassen door de scherpe tarieven.