Stucadoor Almere

De stucadoor uit Almere staat klaar voor al uw stucwerk

U bent op zoek naar een ervaren stucadoor in Almere en zodoende bent u bij R. Schulte terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, wij bieden namelijk een compleet dienstenpakket aan voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte. Hieronder leest u meer over onze werkzaamheden.

Ontdek de diverse mogelijkheden!

De basis van stucwerk ligt bij het glad maken van muren en/of plafonds. R. Schulte kan, door middel van gips of cementgebonden mortels, uw wanden helemaal glad maken. Dit geldt ook voor natte ruimtes zoals de badkamer of keuken. Vervolgens kunt u het verven of behangen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden van stucwerk verder uitgebreid, denk bijvoorbeeld aan spachtelputz en marmerstuc. Ook het aanbrengen van lijsten en ornamenten is voor ons geen probleem. En wilt u juist de buitenkant van uw woning of pand onder handen nemen? Dan gebruiken bij cementgebonden mortels. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen wanneer u een huis heeft dat extra geïsoleerd moet worden.

Stucadoor AlmereWij adviseren u graag

De stucadoor is werkzaam in Almere en omstreken. Omdat de mogelijkheden van stucwerk zeer divers zijn, komen we graag bij u langs om u te adviseren. Wenst u bijvoorbeeld decoratief stucwerk of gaat het puur om het behangklaar maken van uw muren? Wat uw wensen ook zijn, wij bieden voor ieder budget een passende oplossing. Neem dus gerust contact op en stel direct uw vragen. Wij staan u graag te woord!