Schildersbedrijf Amsterdam

Kies voor het schildersbedrijf uit Amsterdam voor een strak eindresultaat

Wilt u uw wanden of plafonds mooi afwerken? Of zijn ze toe aan een nieuwe verfbeurt? Dan bent u bij dit schildersbedrijf uit Amsterdam aan het juiste adres. R. Schulte is een onderhoudsbedrijf dat u met meer dan 25 jaar ervaring uitstekend van dienst kan zijn. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, onderhoud van een kantoorpand of renovatiewerkzaamheden, wij pakken de klus met veel enthousiasme op.

Wilt u uw plafonds laten sauzen en eventueel een kleur aanbrengen? Dan kunt u rekenen op een glad eindresultaat, wij brengen de verflaag namelijk machinaal aan. Hierdoor is het eindresultaat nog mooier dan wanneer u een verfroller gebruikt. Al het voorkomend houtwerk is daarnaast ook in goede handen bij ons. U kunt hierbij denken aan kozijnen, ramen, deuren en trappen. Kortom; wij zijn een allround schildersbedrijf waar u tevens terecht kunt voor diverse onderhoudswerkzaamheden.

Kiest u voor ons schildersbedrijf nabij Amsterdam, dan kunt u rekenen op onze uitstekende service. Wij doen er alles aan om het eindresultaat naar uw wens te maken en zetten ons hier volledig voor in. Daarnaast kunt u rekenen op een heldere communicatie. Wij bespreken van te voren de kosten en de duur van het project, zodat u weet waar u aan toe bent.

Schildersbedrijf AmsterdamVraag een offerte aan

Het is niet voor niets dat wij als schildersbedrijf een groot klantenbestand in Amsterdam en omstreken hebben. Een groot deel van onze klandizie bestaat uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Profiteer nu ook van onze uitstekende service en neem contact op om een afspraak te maken. Wij kunnen u tevens voorzien van een vrijblijvende prijsofferte.