Renoveren Amsterdam

Wilt u gaan renoveren in Amsterdam? Schakel een expert in!

Wilt u binnenkort gaan renoveren in Amsterdam of omstreken, bijvoorbeeld omdat u de waarde van uw woning wilt verhogen? Of wilt u uw kantoor verbouwen om meer ruimte te creëren? Maak dan kennis met stukadoors-, tegel- en onderhoudsbedrijf R. Schulte. Wij stellen alles in werk om u tevreden te stellen en zijn volledig toegewijd om aan uw wensen te voldoen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op of lees hieronder meer over onze diensten!

Ook voor u een passende oplossing

Wij zijn een allround onderhoudsbedrijf dat voor ieder budget een passende oplossing kan bieden. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en met u meedenken. Omdat wij alle expertise onder één dak hebben, kunnen wij uw complete renovatie realiseren. Dit betekent dat ook timmerwerkzaamheden, stucwerk en schilderwerk bij ons in goede handen zijn. De mogelijkheden bij het renoveren in Amsterdam zijn wat dat betreft eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het plaatsen van ramen
  • Het vervangen van kozijnen
  • Het maken en plaatsen van wandafscheidingen
  • Het plaatsen van een dakkapel of dakraam
  • Het plaatsen van keukens
  • Diverse soorten stucwerk aanbrengen

Renoveren AmsterdamNeem vrijblijvend contact op

Kortom, wilt u een woning of gebouw laten renoveren in Amsterdam of omstreken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u indien gewenst adviseren. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op de website.