Renovatie Amsterdam

Wij nemen uw renovatie in Amsterdam compleet uit handen

Zoekt u een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf voor uw renovatie in Amsterdam of omstreken? Maak dan kennis met allround onderhoudsbedrijf R. Schulte! Wij kunnen uw complete verbouwing op ons nemen. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij onszelf gerust een specialist noemen. Wij hebben voldoende vakkennis om voor iedere situatie een passende oplossing te bieden. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.

Een eindresultaat naar wens

Wij weten als geen ander hoeveel er komt kijken bij een renovatie. Daarom kan het voor u een uitkomst zijn om onze hulp in te schakelen. Wij weten exact waar we op moeten letten en hoe we te werk moeten gaan. Uiteraard bespreken we eerst uitvoerig uw wensen en doen wij er alles aan om een eindresultaat naar wens te realiseren. Schakelt u ons in voor uw renovatie in Amsterdam, dan kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Het plaatsen van ramen
  • Vervanging van kozijn
  • Wandafscheidingen maken en plaatsen
  • Dakramen plaatsen
  • Uw gehele keuken plaatsen, inclusief tegenwerk
  • Schilder- en stucwerk

Renovatie Amsterdam

Zoals u kunt lezen zijn wij een allround schilder- en onderhoudsbedrijf dat ook beschikbaar is voor renovaties. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Dus of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie van een kantoorpand of een oud gebouw dat opgeknapt moet worden, u bent hier aan het juiste adres. Staat er binnenkort een renovatie bij u in Amsterdam op de planning en zoekt u nog een betrouwbare partner? Neem dan eens contact op met R. Schulte om vrijblijvend kennis te maken. Wij kunnen u dan ook voorzien van een prijsofferte. U zult verrast zijn door onze scherpe prijzen!