Bouwbedrijf Almere

Schakel het bouwbedrijf uit Almere in en profiteer van hoge kwaliteit

Graag laten wij u kennis maken met R. Schulte. Wij zijn een allround bouwbedrijf uit Almere met een breed aanbod van werkzaamheden. Of het nu stucwerk, timmerwerkzaamheden of een kleine renovatie betreft, wij doen er alles aan om een eindresultaat naar wens te realiseren. Ons team is volledig toegewijd en brengt iedere klus tot een goed einde. Hieronder leest u meer over onze werkzaamheden, die wij zowel voor particulieren als bedrijven uitvoeren.

Uw renovatie van A tot Z verzorgd

Heeft u een nieuwbouw woning gekocht en wilt u een en ander verbouwen? Of bent u eigenaar van een kantoorpand en wilt u meer ruimte creƫren? Schakel dan het betrouwbare bouwbedrijf uit Almere in. Wij verzorgen uw volledige stuc- en schilderwerk, maar kunnen ook kozijnen vervangen, ramen en dakkapellen plaatsen en deuren afhangen. Wilt u uw badkamer of keuken renoveren? Dan kunnen wij het tegelwerk op vakkundige wijze verzorgen. Zowel plaatsing van keramische vloertegels als het plaatsen van wandtegels behoort tot de mogelijkheden. Kortom, bij ons kunt u terecht voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Bouwbedrijf AlmereWij verstaan ons vak

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring hebben wij veel kennis van ons vak. Dit betekent dat wij exact weten welke materialen en werkwijze wij moeten gebruiken voor uw woning of pand. Maak gerust eens uw wensen kenbaar bij het bouwbedrijf uit Almere, wij denken graag met u mee en kunnen u altijd vrijblijvend adviseren.